Om fotografen

Hei!

 

Ine Andrea heter jeg, og jeg er fotografen bak Ertvaag Foto. Jeg studerer fotografi på Norges Kreative Høyskole, og har jobbet frilans med foto i tre års tid. Favoritten er uten tvil bryllupssessongen - å få være med mennesker å dokumentere den største dagen i livet deres, det er noe helt spesielt, og et privilegium jeg setter svært stor pris på.

Når jeg ikke betrakter verden gjennom en kameralinse, finner du meg gjerne i badekaret med en god historisk roman (og aller helst et glass rødvin på kanten). Jeg holder til på toppen av Eidsvågneset sammen med min bedre halvdel. Jeg trener fordi jeg ikke greier å la være å spise sjokolade, er helt uenig i at det ikke finnes dårlig vær, og er svært glad i det gode liv - men hvem er vel ikke det?

Her på bloggen vil du kunne følge med på hva som skjer på fotofronten, både jobber jeg gjør, har gjort, og skoleprosjekter som dukker opp underveis. Skulle du lure på noe, er jeg alltid tilgjengelig på mail ine_andrea@yahoo.no, eller via mitt kontaktskjema på hjemmesiden min, http://ineertvaag.com. 

Håper du stikker innom igjen! 

 

5 kommentarer

inga

25.01.2010 kl.16:53

så søt hest.

Ine Andrea

25.01.2010 kl.23:18

SV: Tusen takk, Inga! Jeg er hestepasseren hans :)

Guro

26.05.2010 kl.20:07

du er litt romvesen du og då ;)

evalind

31.05.2010 kl.13:53

Haha, du synes kanskje detv er dumt å ha bursdag i november? Vel, jeg har bursdag 30. desember? Kjipt? Ja! -.-

Silje

13.07.2010 kl.13:54

så fin blogg du har! Jeg likte headeren din :]

Skriv en ny kommentar

, Meland

Nå har du på merkelig vis havnet på min blogg. Her kan du lese om hest, foto, hverdagen min og mye annet - stort sett alt mulig. Jeg er en hestejente fra Bergen som er livredd for klovner, er veldig opptatt av dyrevern og drømmer om å bli fotograf/journalist - helst i et hestemagasin. Kanskje skrive for Dyrenes Forsvarer, Dyrebeskyttelsens medlemsblad? Bloggen ble startet i en kjedelig skoletime. Men når man liker å ta bilder og skrive, hvorfor ikke ha en blogg?

bloglovin

Arkiv

Kategorier

hits